Over ons

Jouw Website Online

Wilt u meer weten over ons?

Jouw Website Online realiseert en onderhoudt websites voor particulieren, zelfstandigen (ZZP’ers) en andere kleine tot middelgrote bedrijven (MKB’ers). Onze jonge onderneming onderscheidt zich door kwalitatief goede websites te leveren tegen een betaalbare prijs, maar vooral ook door haar zeer uitgebreide service. Zo zijn wij altijd bereid extra advies te geven en vinden wij het geen probleem om bij gebrek aan fotomateriaal voor de website bijvoorbeeld eens langs te komen met onze eigen camera. Wij profileren ons dan ook graag meer als zakelijk partner dan als slechts een dienstverlener. Naast het realiseren en onderhouden van websites denken wij verder met u mee en adviseren u ook over het behalen van een hogere positie binnen het zoekresultaat van online zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!.

Onze kerntaak?

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat de kerntaak van Jouw Website Online bestaat uit het realiseren en onderhouden van websites. Bij deze realisatie maken wij uitsluitend gebruik van WordPress. Dit zeer gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) heeft zich in ruim 12,5 jaar tijd ontwikkeld tot marktleider en maakt het voor u als klant mogelijk om gemakkelijk zelf de content op uw website aan te passen. Ook maken wij gebruik van een groot aantal vooraf geprogrammeerde ontwerpen die als basis dienen voor uw uiteindelijke website. Door deze designs technisch en cosmetisch grootschalig aan te passen, ontvangt u bij ons altijd een unieke en op maat gemaakte website. Door gebruik te maken van deze ontwerpen besparen wij veel tijd, hierdoor kunnen wij een scherpe en voordelige prijs voor u hanteren. Verder verrichten wij graag onderhoud aan website zodat deze hun weergave en functionaliteit blijven behouden. Dit is erg belangrijk omdat de apparatuur waarop uw website wordt opgezocht en bekeken ook verder blijft ontwikkeld, dit geldt overigens ook voor de software die dit mogelijk maakt.

Wat doen wij nog meer?

Naast het realiseren en onderhouden van websites houden wij ons ook bezig met het opzetten en inrichten van zakelijke online profielen op bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Google+, Instagram en LinkedIn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u enkel op de sociale media platformen te vinden bent die er voor uw onderneming daadwerkelijk toe doen en dat u hierbij ook nog eens de juiste profielkeuze maakt. Verder richten wij de profielen zo in dat deze aansluiten op de identiteit van uw onderneming en geven wij uitgebreid advies over de verdere inzet van deze kanalen. Tot slot zijn wij in staat om in samenwerking met onze zakelijke partners ook een logo voor u te ontwerpen, professionele video’s te produceren of om werkkleding en premiums zoals mokken, pennen en aanstekers te realiseren

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: