1eKeuz

1eKeuz

Rapper van het Korps der Plagen en Battlerapper tijdens o.a. Punchout Battles evenementen

Website 1eKeuz

Beschrijving van dit portfolio project

1eKeuz maakt als rapper onderdeel uit van de opkomende hiphop formatie Korps der Plagen (KDP). Naast zijn aandeel binnen deze rapgroep werkt 1eKeuz ook aan soloprojecten zoals zijn onlangs verschenen ‘Jeckyll en Hyde’ debuutalbum. Ook is hij als battlerapper te zien op Punchout Battles en Hardbattles evenementen. Jouw Website Online werd begin 2015 door deze opdrachtgever benaderd voor een nieuwe website.

De gerealiseerde website heeft een responsive webdesign en is dankzij het WordPress CMS zeer gemakkelijk te beheren. De website moet als online verzamelplek dienen van bijvoorbeeld audio- en videocontent. Deze content is dankzij de zogenaamde magazine / grid layout overzichtelijk gemaakt en als een tegelwand op chronologische volgorde te consumeren. Verder biedt de website tools om de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google te verbeteren.

Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever. Jouw Website Online heeft begin 2013 ook de website van de hiphop formatie Korps der Plagen mogen realiseren.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: