Avram Grill Restaurant

Avram

Argentijns Grill Restaurant in het centrum van Amsterdam

Avram Grill Restaurant

Beschrijving van dit portfolio project

Avram is een Argentijns Grill Restaurant gevestigd in het centrum van Amsterdam. U kunt hier bijvoorbeeld uitstekend terecht voor een heerlijk gegrilde steak. Eind 2015 werd Jouw Website Online gevraagd om de sterk verouderde website van deze opdrachtgever te vervangen. Verder werd ons ook gevraagd om de webteksten en de foto’s te maken voor deze website.

Er is een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Bezoekers kunnen de menukaart inzien en gemakkelijk zelf een tafel reserveren. De website beschikt over meerdere tools om de vindbaarheid voor zoekmachines als Google te verbeteren. Ook is de website dankzij het WordPress CMS zeer gebruiksvriendelijk, zo kan de beheerder van deze website gemakkelijk zelf zijn menukaart, prijzen en openingstijden aanpassen.

Er zijn plannen om de website in de toekomst meertalig te maken, hier is tijdens het uiteindelijke tot stand komen dan ook rekening mee gehouden. Wij wachten hiervoor op de content die door de opdrachtgever zal worden aangereikt. Ook levert Jouw Website Online nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: