Drive the Passion

Drive the Passion

Organisator van Audi R8 evenementen

Website Drive the Passion

Beschrijving van dit portfolio project

Drive the Passion verkoopt de (rij)ervaring van een Audi R8 door ritten in deze exclusieve auto te verhuren. Het bedrijf had al een website online staan voordat het ons benaderde, maar deze was enkel praktisch en bood de bezoekers verder onvoldoende ervaring. Eind 2015 realiseerde Jouw Website Online een nieuwe website voor deze opdrachtgever.

Er is een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Doordat deze website is uitgerust met verschillende interactieve gadgets wordt er een optimale user experience geboden. Voorbeelden van deze gadgets zijn de optellende specificaties, de inzoomende foto’s en de inschuivende recensies onderaan de homepagina. Ook is de website voor een groot deel opgebouwd als een single-page website, hierdoor is alle nodige informatie binnen handbereik van de bezoekers gebracht. Verder biedt de website natuurijk voldoende mogelijkheden om de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google te verbeteren. Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: