Hiphopmerch Webshop

Hiphopmerch Webshop

Webshop met unieke hiphop merchandise, media en kleding

Website Hiphopmerch Webshop

Beschrijving van dit portfolio project

Hiphopmerch webshop is een online winkel met merken als Berry Oost, KDP, Deadmiral, Den Dubieus en Mutiaratec. De webwinkel komt voort een idealistische gedachte en vormt een primair distributiekanaal voor onafhankelijke artiesten uit het Hiphop genre. Jouw Website Online is in 2014 verantwoordelijk geweest voor de realisatie van deze webshop. Sinds begin 2015 is Jouw Website Online zelfs officieel eigenaar van de Hiphopmerch webshop.

De webshop heeft een responsive webdesign en beschikt over uitgebreide mogelijkheden om de online vindbaarheid van de winkel en zijn producten te verbeteren. Dankzij het WordPress CMS en de toepassing van WooCommerce is de webshop erg gemakkelijk te beheren. Klanten kunnen producten beoordelen en hebben de mogelijkheid om met bijvoorbeeld iDeal of PayPal te betalen. Wij kunnen als beheerder van de webshop werken aan een blog (nieuwberichten) en gemakkelijk producten en prijzen aanpassen.

Natuurlijk verricht Jouw Website Online als huidige eigenaar van deze webshop zijn eigen onderhoud. Een vernieuwd communicatiebeleid staat inmiddels hoog op de onze agenda, evenals het uitbreiden van het assortiment en het ontwerpen van een nieuw logo.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: