Korps der Plagen

Korps der Plagen

Hiphop formatie bekend om haar eerlijke en veelal schokkende rapteksten

Website Korps der Plagen

Beschrijving van dit portfolio project

De hiphop formatie Korps der Plagen (KDP) bestaat uit drie rappers en een DJ. Enkele jaren geleden wist de rapgroep nog het landelijk nieuws te halen nadat zij zich op Twitter negatief uitlieten over het Nederlands koningshuis. Jouw Website Online werd begin 2013 gevraagd om de verouderde website van deze opdrachtgever te vervangen.

Er is een website gerealiseerd en natuurlijk heeft deze een responsive webdesign. De website is erop gericht om de bezoekers te verleiden tot het consumeren van audio- en videocontent. Doordat er een zogenaamde single-page website is gerealiseerd is al deze content direct zichtbaar en slechts één klik verwijderd van consumptie. De toepassing van een Youtube video als bovenste afbeelding (header) benadrukt nog maar eens het belang van audio- en videocontent en dankzij het WordPress CMS is deze content overigens erg gemakkelijk te beheren en aan te passen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google te verbeteren.

Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever. Jouw Website Online heeft begin 2015 ook de website van KDP rapper 1eKeuz gerealiseerd.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: