MP Bouw en Aanleg

MP Bouw & Aanleg

Aannemersbedrijf voor al uw timmerwerkzaamheden, tuinmeubelen en straatwerkzaamheden

Website MP Bouw & Aanleg

Beschrijving van dit portfolio project

Aannemersbedrijf MP Bouw & Aanleg is gevestigd in Zaandam en beschikt over jarenlange ervaring in de bouwwereld. Het bedrijf was opzoek naar een nieuw bedrijfslogo en had online nog maar nauwelijks iets ondernomen. Jouw Website Online heeft daarom halverwege 2014 een uniek totaalconcept opgeleverd voor deze opdrachtgever.

Er is een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Deze website is hoofdzakelijk gericht op particulieren en moet hen overtuigen van het vakmanschap dat door de onderneming wordt geleverd. De beheerder van deze website kan met dank aan het WordPress CMS gemakkelijk zijn eigen content aanpassen. De website beschikt over uitgebreide mogelijkheden om de online vindbaarheid te verbeteren en er kan worden gewerkt aan een portfolio en/of blog (nieuwsberichten).

Naast het realiseren van de website is Jouw Website Online ook verantwoordelijk geweest voor het unieke bedrijfslogo en voor het opzetten en inrichten van de verschillende social media kanalen zoals Facebook en Google+. Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: