N. Reek Afbouwbedrijf

N. Reek Afbouwbedrijf

Aannemersbedrijf voor complete verbouwingen, maar ook kleine klussen

Website N. Reek Afbouwbedrijf

Beschrijving van dit portfolio project

N. Reek Afbouwbedrijf verricht timmerwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren in heel Noord-Holland. Het aannemersbedrijf had halverwege 2012 nog maar net haar deuren geopend toen het Jouw Website Online benaderde voor een uniek totaalconcept.

Er is natuurlijk een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Deze website moet zowel bedrijven als particulieren aanspreken en hen duidelijk maken dat zij gemakkelijk een vrijblijvende offerte kunnen opvragen. Met dank aan het WordPress CMS kan de beheerder van deze website erg gemakkelijk zijn eigen content aanpassen. De website biedt verder voldoende mogelijkheden om de online vindbaarheid te verbeteren, maar ook om bijvoorbeeld een portfolio op te bouwen en nieuwsberichten (blog) te plaatsen.

Naast het realiseren van de website zijn wij ook verantwoordelijk geweest voor het unieke bedrijfslogo en voor het opzetten en inrichten van de verschillende social media kanalen zoals Facebook en Google+. Op het moment levert Jouw Website Online nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: