Oefenland

Oefenland

Oefentherapiepraktijk voor iedereen die last heeft van lichamelijke klachten en deze wilt voorkomen

Website Oefenland

Beschrijving van dit portfolio project

Oefenland is een praktijk voor Oefentherapie Mensendieck in Beverwijk. Eind 2014 werd Jouw Website Online gevraagd om de sterk verouderde website van deze opdrachtgever te vervangen. Verder werd ons ook gevraagd om foto’s te maken voor de website, een nieuw logo te leveren, een nieuwe folder te ontwerpen en de nodige social media kanalen op te zetten en in te richten.

Er is een website gerealiseerd met een responsive webdesign die natuurlijk goed vindbaar is voor zoekmachines. Bezoekers kunnen gemakkelijk aan informatie komen over de praktijk en haar dienstverlening, maar worden daarnaast ook gewezen op het gemak waarmee zij een afspraak kunnen maken met een therapeut. Verder biedt de website ook ruimte voor bijvoorbeeld nieuwsberichten (blog). Dankzij het WordPress CMS is de website ook nog eens erg gebruiksvriendelijk, hierdoor kan de beheerder gemakkelijk zijn eigen content kan aanpassen.

Naast het realiseren van de website is Jouw Website Online ook verantwoordelijk geweest voor het unieke bedrijfslogo, de foto’s op de website, een op maat gemaakte folder en voor het opzetten en inrichten van de verschillende social media kanalen zoals Facebook en Google+. Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: