Ravage Events

Ravage Events

Organisator van techno evenementen en feesten

Website Ravage Events

Beschrijving van dit portfolio project

Ravage Events is wat ons betreft een allround Techno organisatie. Naast het organiseren van Techno feesten en evenementen is de onderneming ook verantwoordelijk voor de boekingen van enkele artiesten en de distributie van hun muziek. Jouw Website Online werd halverwege 2015 benaderd door deze opdrachtgever voor een geheel nieuwe website.

Natuurlijk is er een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Met dank aan het WordPress CMS kan de beheerder van deze website gemakkelijk zelf zijn content aanpassen, zoals bijvoorbeeld zijn nieuwsberichten (blog). De eigenzinnige vormgeving sluit naadloos aan op de unieke huisstijl van de opdrachtgever, maar spreekt daarnaast ook de liefhebbers van Techno muziek enorm aan. Op de website is een uitgebreid boekingsformulier te vinden en daarnaast is er bijzonder veel gebruik gemaakt van hover (mouseover) effecten. De website biedt verder voldoende mogelijkheden om de online vindbaarheid te verbeteren.

Naast het realiseren van de website zijn wij ook verantwoordelijk voor de domeinnaam en de bijbehorende hosting. Op het moment levert Jouw Website Online nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: