Saense Oefentherapie Mensendieck

Saense Oefentherapie Mensendieck

Oefentherapiepraktijk voor het aanleren van gezond motorisch bewegen en beweeggedrag

Website Saense Oefentherapie Mensendieck

Beschrijving van dit portfolio project

Saense Oefentherapie Mensendieck is een praktijk voor Oefentherapie Mensendieck, gevestigd in Zaandam. Het bedrijf had zelf al eens geprobeerd om een website op te zetten, maar was hier uiteindelijk niet tevreden over. Jouw Website Online werd eind 2014 dan ook gevraagd om een nieuwe website te realiseren. Ook moesten wij de foto’s voor deze website verzorgen en er moest een ontwerp komen voor een informatiefolder.

Natuurlijk is er een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Deze website is allereerst goed vindbaar voor zoekmachines, maar daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Met dank aan het WordPress CMS kan de beheerder van de website gemakkelijk zijn eigen content aanpassen, zoals bijvoorbeeld zijn nieuwsberichten (blog). Bezoekers kunnen gemakkelijk aan informatie komen over de praktijk en haar dienstverlening, maar worden daarnaast ook gewezen op het gemak waarmee zij een afspraak kunnen maken met de therapeut.

Naast het realiseren van de website zelf is Jouw Website Online ook verantwoordelijk geweest voor de foto’s op de website en het ontwerpen van een informatiefolder. Op het moment leveren wij nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: