Soundstate Beats

Soundstate Beats

Beatcreators Miga en Eon One

Website Soundstate Beats

Beschrijving van dit portfolio project

Soundstate Beats is een productie team uit Almere, bestaande uit de beatmakers Miga en Eon One. Het duo had al eens eerder een andere organisatie aangesteld om een website te laten bouwen, maar deze organisatie verzuimde dit daadwerkelijk te doen. Jouw Website Online werd daarom begin 2014 gevraagd om de opdracht over te nemen en een nieuwe website te realiseren.

De website die gerealiseerd werd biedt veel ruimte voor content zoals beatvideo’s, videoclips en een fotoalbum. Ook kan de beheerder van de website dankzij het WordPress CMS gemakkelijk zelf items in de blog (nieuwsberichten), biografie of discografie toevoegen of aanpassen. De website is verder meertalig en biedt meerdere tools om de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google te verbeteren.

Op het moment levert Jouw Website Online geen werk meer aan deze opdrachtgever, gezien de samenwerking tussen beide producers binnenkort wordt beëindigd. De website staat voorlopig nog wel online, maar zal binnenkort toch helaas offline worden gehaald.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: