Talent Goals

Talent Goals

Organisator van voetbalactiviteiten voor de échte talenten

Website Talent Goals

Beschrijving van dit portfolio project

Talent Goals heeft veel ervaring in het organiseren van toernooien en andere voetbalactiviteiten. De onderneming richt zich op de ontwikkeling van échte talenten en wordt geprezen om de kwaliteit van bijvoorbeeld haar voetbaltoernooien. Jouw Website Online werd begin 2015 benaderd door deze opdrachtgever voor een nieuwe website.

De zakelijke website heeft een responsive webdesign en is dankzij het WordPress CMS zeer gebruiksvriendelijk. De beheerder van deze website kan bijvoorbeeld gemakkelijk zelf nieuwsberichten plaatsen, agenda items toevoegen of andere content aanpassen. De website biedt zelfs meerdere tools om de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google te verbeteren. Wat betreft vormgeving moet de website zowel jonge voetballertjes als zakelijke klanten aanspreken.

Op het moment staat o.a. het meertalig maken van deze website hoog op onze agenda. Wij wachten hiervoor op de content die door de opdrachtgever zal worden aangereikt. Ook levert Jouw Website Online nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: