Vidymez

Vidymez

Video editor en Cameraman

Website Vidymez

Beschrijving van dit portfolio project

Vidymez is een videoproducent die naast zijn werk als gediplomeerd editor ook geregeld als cameraman fungeert. Binnen een zeer kort tijdsbestek leverde deze onderneming werk aan grote organisaties zoals Adidas, Mexx en Neonsplash, maar ook kleine organisaties en particulieren behoren nog altijd tot haar klantenkring. Het bedrijf was pas net geregistreerd bij de Kamer van Koophandel toen het ons in 2014 benaderde voor zowel een website als een bedrijfslogo.

Natuurlijk is er een website gerealiseerd met een responsive webdesign. Dit design heeft een moderne en creatieve uitstraling, net als veel van het werk dat door deze opdrachtgever is gemaakt. De website heeft o.a. nieuwsberichten (blog) op de startpagina en beschikt ook over een portfolio. De content op deze website is dankzij het WordPress CMS erg gemakkelijk te beheren en aan te passen. Ook zijn er voldoende tools om de vindbaarheid voor zoekmachines te verbeteren.

Naast het realiseren van de website is er ook een uniek bedrijfslogo ontworpen, die net als de website een moderne en creatieve uitstraling heeft. Op het moment levert Jouw Website Online nog altijd technisch onderhoud en ondersteuning aan deze opdrachtgever.

Dit project bezoeken?

U kunt dit project hier live bekijken.

Wat heeft dit project gekost?

Wilt u weten wat wij voor een vergelijkbaar project rekenen? Vul dan de onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier: